Željko Mitrović najavio tužbe protiv svih koji bez dozvole koriste materijal "Zadruge", u slučaj uključen i MUP

Vlasnik, osnivač i direktor kompanije Pink media group Željko Mitrović odlučio je da će svako lice koje neovlašćeno koristi video materijal rijalitija "Zadruga", ilegalno prisvaja intelektualnu svojinu i resurse TV Pink i Pink media group i na bilo koji način krši autorska prava, biti prijavljeno i biće pokrenut krivični postupak.
"Usled velikog broja korisnika koji svojinu TV Pink ilegalno postavljaju na svoje Jutjub kanale i ostale platforme, te ilegalno reemituju sadržaj televizije, doneta je odluka da lica bez prava korišćenja intelektualne svojine TV Pink budu najstrože sankcionisana", navodi se u saopštenju kompanije Pink media group.
 
U saopštenju se navodi da se od početka četvrte sezona rijalitija "Zadruga", odnosno u proteklih 20 dana, pojavio veliki broj piratskih i drugih sadržaja koji su neovlašćeno postavljeni na različite platforme, čime su prekršena autorska prava kompanije Pink media group.
 
"U proteklom periodu, sva lica koja su neovlašćeno otuđila intelektualnu svojinu TV Pink bila su sankcionisana različitim raspoloživim sredstvima, ali kako to nije donelo rezultate niti gašenje piratskih kanala, Željko Mitrović doneo je odluku da pravdu potraži na višoj instanci - od danas, sva lica koja bez dozvole postavljaju ili reemituju sadržaj TV Pink na svojim platformama biće gonjena pravno", navodi se u saopštenju i dodaje da je u slučaj od danas uključeno Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a, dodaje se u saopštenju.
  • Kojot

    23.09.2020 08:27
    Када ће њему судити за надрилекарство?
  • vladaNS

    23.09.2020 07:06
    ?
    Šta je kod tebe intelektualno, nesrećniče?!
    Pozdrav iz Vojvodine
  • Nenad

    22.09.2020 22:44
    to je sve nase
    ako ti drzava da ko zna koliko subvencija,nepovratnih! Ne moze da tuzi nikoga,sve su to od naroda srbije pare.da ima drzave ovaj bi bio davno uhapsen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.