VIDEO: Vučić i Mali na splavu pevaju "Country roads", snima Grenel

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog između Beograda i Prištine Ričard Grenel, boravio je u utorak u Beogradu, a sudeći po snimcima, srpska i američka delegacija su odlučile da se opuste uz večeru i piće.
Grenel je na Tviteru objavio dva snimka na kojima se vidi državni vrh Srbije - predsednik Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.
 
"Srbi i Amerikanci u Beogradu pevaju o Alabami i Zapadnoj Virdžiniji, neverovatno veče", napisao je Grenel uz video snimak.
 
Na snimku se čuje poznata pesma "Take me home, country roads", koja je, kako se može videti, prilično ponela ministra Malog koji je peva na glasu. Kraj njega je predsednik Vučić, koji pevuši pesmu.
 
 
Američka i srpska delegacija uživali su i uz zvuke hita "Sweet home Alabama".
 
Podsetimo, juče je u Beogradu potpisana zajednička izjava i simbolično, virtuelno, otvorena kancelarija američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC). Tom prilikom se prisutnima obratio američki ambasador Entoni Godfri, ali i Ričard Grenel.
 
 
 
  • Aja Vasil

    26.09.2020 16:27
    uniženje uniženosti
    Ima li ičega odvratnijeg od ove slike? Država Srbija učestvuje u predsedničkom kampanji Trampa i plaća cenu... u stvari još ne znamo koju cenu će platiti... SRAMOTA!
  • maX

    26.09.2020 15:23
    hteli bi i mi tako
    Samo da pitam zasto oni ne nose maske i da li su prekoracili vreme provoda?

    Mladima i onima koji se tako osecaju, zabranili izlaske, naterali ih da se guse pod maskama a oni se grle i pevaju....

    A da, narod treba zastrasiti i naterati ga da place. Posle je lako vladati.
  • olivera

    26.09.2020 11:11
    vucic i mali
    Potpisujem Bili Kida!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija