Uhapšen zbog ubistva žene u Bariču, policija ga sprečila da skoči sa mosta

R. R. (57) je osumnjičen da je tokom protekle noći u Bariču kod Obrenovca nožem izbo 46-godišnju Jasminu L. sa kojom je bio u vezi.
Uhapšen zbog ubistva žene u Bariču, policija ga sprečila da skoči sa mosta
Foto: 021.rs
Kako prenosi TV Pink, policija je u kući u Bariču pronašla telo žene bez znakova života. Muškarac koji je počinio ovo krivično delo, pokušao je da skoči sa mosta u reku Savu u Šapcu, međutim policajci su sprečili tu nameru. On im je tada navodno priznao delo koje je počinio.
 
Navodno je R.R. automobilom došao do kuće svoje partnerke, popeo se preko merdevina na terasu i ušao u sobu gde se ona nalazila. Nasrnuo je na nju i zadao joj nekoliko ubodnih rana nožem i na taj način je usmrtio. Zatim je zaključao kuću, bacio ključ, nož i merdevine.
 
R.R. je uhapšen, a kako prenosi TV Pink, ni muškarac ni žena nisu imali kriminalni dosije. 
 
Istraga je u toku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.