Beogradski mediji: Nebojša Stefanović više neće biti ministar policije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije u narednoj vladi neće biti Nebojša Stefanović, za resor evropskih integracija kandidati su aktuelna ministarka Jadranka Joksimović i Suzana Grubješić, dok će premijerka verovatno ostati Ana Brnabić, piše danas beogradska štampa.
"Blic" piše da su favoriti za novog ministra kulture Maja Gojković, ali i Jelena Trivan, Aja Jung, pa čak i Ivan Tasovac, koji je i ranije obavljao tu funkciju, dok Nebojša Stefanović možda zameni Aleksandra Vulina u sektoru odbrane.
 
Predsednik Upravnog odbora "Mona Hotel Menagment" Tomislav Momirović je, prema pisanju tog lista, najozbiljniji kandidat za mesto ministra privrede, dok bi epidemiolog i trenutna zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević takođe mogla da dobije funkciju u novoj Vladi Srbije.
 
Branislav Nedimović i Siniša Mali su sigurni članovi i narednog kabineta kojim će rukovoditi Ana Brnabić, dok ostanak Ivice Dačića na poziciji šefa diplomatije zavisi od toga da li SPS ostaje u vladajućoj koaliciji.
 
"Kurir" navodi da Nebojša Stefanović odlazi iz MUP i preuzima odbranu ili Ministarstvo spoljnih poslova, Suzana Grubješić bi mogla da zameni Joksimović u sektoru evropskih integracija, dok bi Aleksandar Vulin mogao da ide za ambasadora u Belorusiju.
  • Bruka ministar

    26.09.2020 08:30
    Djordjevic i korona
    Ministar Djordjevic bolje da ide u majstore.. Pa, da za vreme epidemije renovira jos koju ustanovu socijalne zastite i zarazi jos korisnika, kao sto su uradili u domu na Limanu.

    Normalan covek ne bi u sred karantina dovodio majstore u dom za stare, zakljucao ih u sobe da bi se renovirao objekat a do jula ih je kao cuvala vojska da ne bi slucajno neko usao da zarazi stare.
  • Bruka

    25.09.2020 17:44
    Joksimovic botox hijaluron
    *Suzana Grubješić bi mogla da zameni Joksimović u sektoru evropskih integracija,.. "

    Joksimovic nije dorasla ni jednoj funkciji tako da je besmisleno govoriti da bi Grubjesic mogla da je zameni. Suzana Grubjesic je pametna zena a Joksimovic je samo nosac fruzure, botoksa i pudera
  • Deda

    25.09.2020 15:01
    Pozitivno
    Jedino mi se dopada, i to jako, rešenje za Vulina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija