Narodna stranka podnela prijavu protiv Vučića zbog nenošenja maske

Omladina Narodne stranke poslala je danas obaveštenje MUP-u o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv virusa korona.

Omladinci Narodne stranke naveli su da je Vučić na svečanom prijemu brucoša bio bez maske čime je doveo u neposrednu opasnost sve prisutne u prostoriji.

 "Naročito je problematično što se na slikama koje je lično on postavio, vidi da je on jedini bez maske, kao i da njegova asistentkinja Suzana Vasiljević, koja nije student ove škole, nepropisno nosi masku“, navodi se u saopštenju Omladine narodne stranke. 

 Omladinac Petar Mitov čestitao je brucošu Vučiću na otpočinjanju studija i poželeo mu da se drži dalje od huligana koji uništavaju sport.

 “U momentu kada se najavljuje novi talas epidemije i zaoštravanje mera, a epidemiolozi nas upozoravaju na opasnost, takvo ponašanje jedne osobe u prostoriji od 30 ljudi je potpuno neodgovorno“, rekao je Mitov.

 Mitov je pozvao nadležne državne organe da po hitnom postupku procesuiraju "brucoša i delinkventa Vučića“.

  • MileBukovac

    05.10.2020 18:37
    Bravo cure...
    Dariji,Saški,Ivani i Tami po dva sendviča
  • Aleksej

    05.10.2020 07:30
    Sendvici stigli
    Vidimo koja je danasnja tema najbitnija za botice... ;)
  • Kica

    04.10.2020 10:34
    Kica
    Samo gledaju sta ko radi.A svoje ne gledaju.Bolje da rade nesto korisno nego da se bave opaskama i tracarajima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.