Mali potvrdio da ostaje ministar finansija; Šapić tvrdi da neće biti ministar

Dosadašnji ministar finansija Siniša Mali kaže da će u novoj vladi ostati na toj poziciji, dok predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić kaže da neće biti ministar.
Mali potvrdio da ostaje ministar finansija; Šapić tvrdi da neće biti ministar
Foto: 021.rs
"Dobio sam ponudu koja se ne odbija, da nastavim da vodim resor finansija. To je za mene velika čast i velika odgovornost", rekao je Mali za TV Prva.
 
Naglasio je da će uvek želeti da bude u timu Aleksandra Vučića i da će se u novoj vladi svi zajedno boriti da ostvare ciljeve o kojima je govorio predsednik predsednik Srbije.
 
Aleksandar Šapić kaže da ostaje predsednik opštine Novi Beograd.
 
"Neću biti ministar u budućoj vladi, ostaću na funkciji predsednika opštine Novi Beograd. Sačekaćemo još par dana, dok sve ne bude bilo gotovo, ali smo se juče dogovorili i koje će ministarstvo pripasti SPAS-u i ko će biti ministar", rekao je Šapić za TV Prva.
 
Upitan koje je ministarstvo dobio SPAS u novoj vladi i ko će biti na njegovim čelu, Šapić je rekao da još ne može to da otkrije.
  • ljubica

    21.10.2020 11:53
    doktor
    Eh, dokle smo dosli? Da Djilasov segrt doktor Sapic moze da bira da li ce biti ministar ili ne.
  • Dr Miggyy

    21.10.2020 09:31
    Panta rei?
    СВЕ ТЕЧЕ, А НИШТА СЕ НЕ МЕЊА (Non panta rei)!

    Као да живимо у некој дебилани. Свакодневно народа власти трују истим отровима и лече га истим медикаментима. Објављено је да је формирана нова влада, а практички то је иста влада с новим перјем. Заиста перје је дуго расло од 21. јуна 2020. године и израсло по уставу и жељи вође. Очекује се да траје само две године, а након тога чупање перје и , ако тако жели народ, расће ново на истим птичицама. На крају један шахиста и сви остали шаховске фигуре, тачније пиуни.
  • Re

    21.10.2020 09:09
    Ministar finansija: Ostajem Mali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.