Za sutra zakazana hitna sednica Kriznog štaba

Hitna sednica Kriznog štaba zbog situacije sa virusom korona u Srbiji zakazana je za sutra.
Za sutra zakazana hitna sednica Kriznog štaba
Foto: FoNet
Redovna sednica štaba je trebalo da se održi u petak, ali je doneta odluka da se održi hitna sednica u četvrtak, navodi "Blic".
 
Vest je potvrdio i epidemiolog Predrag Kon, a teme sastanka kako se pretpostvalja vezane su za povećanje broja novoobolelih od Covida-19 u Srbiji.
 
Kako je naveo epidemiolog, zabrana kretanja je poslednja opcija, koju će, nada se, izbeći, ali da sa ubrzanjem virusa nije i nemoguća.
 
Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da je do 20 časova u Srbiji broj novozaraženih prešao 400. Takođe, svuda oko Srbije stanje je alarmantno jer svi naši susedi prijavljuju visoke cifre novozaraženih koje su u Hrvatskoj i Sloveniji otišle znatno iznad 1.000 dnevno.
 
Realno postoji opasnost od prelivanja takve situacije i u našu zemlju.
  • Ina

    21.10.2020 23:12
    Nece moci
    Dragi moji iz kriznog staba ne izazivajte narod. Ovog puta necemo stati. Ovog puta idemo do kraja. Tog momenta cim proglasite vanredno stanje,vise narod ne zaustavi niko. Ako ste vi na drzavnim jaslama,narod nije. Socijalni nemiri su na pomolu. Dosta je ovog ludila.
  • ana

    21.10.2020 22:05
    nece da moze
    nema vandrednog stanja ! procitani su! hteli su i na otvorenom da nosimo maske pa se uplasili kad su videli da su gradjani burno reagovali na drustvenim mrezama!
  • Jovan

    21.10.2020 21:55
    Zabava počinje, stres , panika, policiski čas, redovi za brašno i sve iz početka po ko zna koji put. I tako već decenijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija