Čovek napadnut u parku u Boru jer nije imao masku

Policija traga za napadačem koji je u gradskom parku u Boru fizički napao čoveka, navodno, jer nije koristio zaštitnu masku.
Čovek napadnut u parku u Boru jer nije imao masku
Foto: Pixabay
Napadač se pretvarao da je ovlašćeno lice koje proverava poštovanje epidemioloških mera.
 
Boranin V.S. (64) je rekao da mu je, dok je šetao psa u takozvanom "Park muzeju", pritrčao njemu nepoznat mladić, uneo mu se u lice i pitao: "Gde ti je maska?".
 
"Bio sam zbunjen i počeo da se izvinjavam, a onda je on pobesneo. Izvadio je nekakav papir iz džepa i vikao kako je on ovlašćeno lice koje proverava da li se maske nose napolju. Kada sam se okrenuo i pošao kući uhvatio me je za ruku i počeo da me vuče", ispričao je V.S. i dodao da ga je napadač pritom izgrebao.
 
Kada se konačno otrgao i krenuo ka kući, napadač ga je udario pesnicom u potiljak i pobegao, te je V.S. pozvao policiju.
  • Ovog

    24.10.2020 18:26
    Treba
    Pustiti na vucica pa neka njega pita gde mu je maska
  • pera

    24.10.2020 16:17
    ..
    Rekoh ja da ce maske na kraju da proverava najefikasnija policija, SNSovi batinasi. Jednom te izlemaju i od onda stalno nosis. Isto kao sto rade za glasanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.