Novi rekord u Srbiji - još 757 zaraženih koronom, preminule tri osobe

Prema poslednjem preseku, u Srbiji su za 24 sata od virusa korona preminule tri osobe.
Novi rekord u Srbiji - još 757 zaraženih koronom, preminule tri osobe
Foto: FoNet/AP
Time je ukupan broj žrtava povećan na 789, objavilo je Ministarstvo zdravlja na sajtu covid19.rs.
 
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus su testirane 6.822 osobe, a registrovano je 757 novih slučajeva zaraze.
 
Na respiratorima su 23 pacijenta. Ukupno je 616 osoba hospitalizovano.
 
U Srbiji su od početka epidemije zvanično potvrđena 38.872 slučaja infekcije.
 
Procenat smrtnosti je 2,06 odsto. Do 15 časova 24. oktobra u Srbiji je testirano ukupno 1.278.277 osoba.
  • Julijs

    26.10.2020 07:02
    Bez naslova
    Svake godine u Srbiji umre oko 20 hiljada građana od kancera. Od posledica zagađenosti vode i vazduha oko tri hiljade...Tu su još infarkti, dijabetes, nestručna lečenja, i, zvuči neverovatno, starost. Dnevno u proseku umre oko 280 građana. Inače, većina tih bolesti od kojih se umire nije zarazna, ali gotovo sve su posledica stresnog života u ovoj nedođiji. Onda je lakše pripretiti građanima da nose maske, nego stvoriti normalan ambijent za normalan život, bez stresa, problema, neizvesnosti i mržnje...to su pravi uzročnici bolesti i smrti.
  • Vilenjak

    25.10.2020 16:49
    Z
    Jedno je indikativno i zabrinjavajuće. Komentatori koji nas pozivaju da "mislimo svojom glavom" uglavnom su nepismeni. Ne mogu da verujem da neko uporno piše "nejće".
  • Z

    25.10.2020 11:35
    Z
    Ima ovde par normalnih komentara ostalo je samo lupetanje gluposti. Matore veverice i državni beskičmenjaci traže policiski čas a normalan čovek traži da živi,radi i zaradi za život. Dali vi gore spomenuti mislite daćete dobijati svoja novce od sns-sekte i dalje ako se uvede opet teror pa nejćete sigurno. Tada ćete prvi izaći na ulicu da tražite svoje penzije i plate ma nepišite više nebuloze. Mislite više svojom glavom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.