Kisić Tepavčević: I ako budem ministarka, ostajem u Kriznom štabu

Doktorka Darija Kisić Tepavčević rekla je jutros da je počastvovana pozivom da uđe u novu vladu, a da će, ako se i dogodi da postane ministarka, ostati u Kriznom štabu.
Ona je, na TV Prva, potvrdila da je imala razgovore sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić oko angažmana u novoj vladi.
 
"Jeste činjenica da sam obavila razgovor sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, ali ne bih o tome detaljnije pričala. Osećam se počastvovano", odgovorila je Kisić Tepavčević na pitanje da li će biti ministarka u novoj vladi.
 
"Da li sam zatečena - i da i ne. Da li sam spremna da pružim maksimum za svoju zemlju - jesam. Ako gledamo sastav i vidimo dosta dama koje su u vladi ubeđena sam da to što smo žene nije bio osnovni kriterijum, već da je u pitanju bila stručnost i spremnost da se državi pruži maksimum", objasnila je.
 
Na pitanje da li ostaje član Kriznog štaba i ukoliko bude nova ministarka, odgovorila je: "Da, borba sa koronom je osnovni zadatak svih nas, svi imamo i druge poslove, ali prevashodno naš zadatak treba da bude borba sa koronom."
 
Mediji su objavili da će ona voditi Ministarstvo za rad i socijalnu politiku.
  • Miša

    25.10.2020 15:22
    Erasimo
    Dao bih i ja Čarliju plus - ali "Erasimo" je urnisanje ono malo opšte kulture koja (valjda) ovde preživljava. U srpskoj transkripciji i prevodnoj literaturi je ipak "Erazmo".
  • Maksa

    25.10.2020 13:26
    Svi na vojni otpad
    Biće bolja od Djordjevic pod uslovom da sve sa vojnog otpada vrti tamo gde im je mesto. Štap u ruke i na pecanje. Razni tradafilovski navikli da planduju.
  • Max

    25.10.2020 13:08
    Valja u ova krizna vremena raditi dodatno pa izvuci jos jednu platu, a i treba pomoci bratu da prosiri biznis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.