FOTO, VIDEO Klozetski rat: EPS odgovorio Mariniki Tepić

Elektroprivreda Srbije demantovala je tvrdnje o uslovima rada zaposlenih u ogranku RB "Kolubara", koje je objavila Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.
U EPS-u tvrde da na fotografijama koje je ona objavila nisu toaleti koje koriste zaposleni u ogranku "Kolubara", već da su to poljski toaleti koji nisu u upotrebi. 
 
"Za zaposlene u delu ogranka 'Ceroviti potok' postoje funkcionalni toaleti. U okviru objekata u kojima zaposleni borave ili ih koriste za presvlačenje pre odlaska na teren, postoje uredni toaleti, kao i prostorije za presvlačenje. U cilju poboljšanja uslova rada zaposlenih u ovom delu 'Kolubare' i EPS-a gradi se novo kontejnersko naselja sa mokrim čvorom i izvode radovi na sređivanju mokrog čvora u okviru elektro radionice Polja 'B'", saopštavaju iz EPS-a.
 
Navode da je drugi objekat sa snimka Tepićeve toalet u okviru kantine "Ugostiteljstva", koju ne koriste radnici EPS-a, nego da zaposleni imaju toalete u okviru proizvodnih objekata Kolubarine "Prerade".
 
Iz EPS-a su medijima poslali fotografije toaleta koje, kako navode, koriste zaposleni u "Kolubari".
 
 
Ranije danas, Marinika Tepić je na društvenim mrežama objavila video i fotografije koje prikazuju, kako tvrdi, u kakvim uslovima rade zaposleni u Elektroprivredi Srbije. 
 
Ona je za Nova.rs navela da radnici rade u nehumanim uslovima i da će se ona ovom temom baviti i dalje. O uslovima rada u jedinici "Ceroviti", Tepićevu su navodno obavestili sami radnici. Kako je navela, oni su slali peticije da im se poboljšaju radni uslovi, ali se na kraju ništa nije dogodilo.
 
 
"Oni su potpuno svesni i sami kažu da direktor Grčić i uprava kupuju mir time što im daju visoke plate, a tretiraju ih kao nehumana bića. Ja ću se ovom temom baviti i ubuduće”, poručila je Tepić.
 
  • Aspic

    26.10.2020 21:06
    Kao u vecini osnovnih i srednjih skola. Zlatni standard srbije!
  • nena

    26.10.2020 19:51
    jao
    jos gore. rekose da su to 'toaleti' UGOSTITELJSTVA
  • @gradjaninX

    26.10.2020 19:32
    U vojsci sam bio pre 35 godina. Tada nije tih problema sa nedostatkom hrane.

    Kada ste vi bili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.