Vučić o pogibiji radnika Krušika: Takve stvari se dešavaju i dešavaće se

Povodom tragedije na poligonu valjevske fabrike namenske industrije Krušik, u kojoj je jedan radnik poginuo, a jedan teže povređen, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se čeka nalaz nadležnih službi, jer se radi o tehničkim stvarima i komplaten izveštaj ne može se dobiti tako rano.
Vučić o pogibiji radnika Krušika: Takve stvari se dešavaju i dešavaće se
Foto: 021.rs
Vučić je na konferenciji za novinare posle sednice Vlade Srbije, kojoj je prisustvovao, rekao da o toj nesreći nije bilo reči, ali da se takve "tehničke stvari" prilikom ispitivanja novih sredstava "uvek dešavaju sa oružjem i dešavaće se".
 
Kako je objasnio, trebalo je da se na protivoklopnu raketu "Maljutka", koja je ispitivana, "priveže žica i ona je pogrešno privezana".
 
Vućić je poručio da je uveren da će se ustanoviti šta se desilo i da će se dati konkretan odgovor o tome.
  • Gajo

    03.11.2020 23:54
    @Nikola

    "nadam se da ce ovaj nesrecni slucaj uticati da buduce pazljivije rukovanje"

    Zaboga Nikola, šta si ti hteo da nam kažeš?
  • Milica

    03.11.2020 09:43
    Verujem..
    Nazalost, ovakva sitaucije se dogode u bilo kojoj fabrici,a posebnio u fabrikama oruzja.Nadajmo se da se ovakve tragedije nece ponavljati.Zalosno je sto je covek izgubio zivot i verujem u brzo razresenje ovog slucaja
  • Ema

    03.11.2020 09:30
    ema
    Saučešće porodici preminulog. Da se ne ponovi. .svaki posao sa sobom nosi rizik. Splet nesrećnih okolnosti, sudbila ili sta već...uglavnom, tužno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.