Skupštinski odbor dozvolio duple funkcije svima koji su tražili, rasprave nije bilo

Skupštinski Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja dozvolio je da dvanaest narodnih poslanika i tri skupštinska funkcionera obavljaju duple funkcije, a odobrio je i troškove za iznajmljivanje stana narodnim poslanicima koji ne žele da putuju niti da koriste usluge hotela.
Skupštinski odbor dozvolio duple funkcije svima koji su tražili, rasprave nije bilo
Foto: 021.rs
Odbor je bez bilo kakve rasprave dozvolio da se plate troškovi stana bivšoj predsednici Skupštine Maji Gojković, koja je stan koristila i u prethodnom sazivu, i to od 3. avgusta kada su potvrđeni mandati, pa do izbora za ministarku kulture.
 
Odbor je odobrio troškove na ime zakupa stana u iznosu od po 35 hiljada dinara mesečno i poslanicama Ivani Popović sa liste Aleksandar Vučić Za našu decu i Dubravki Kralj iz Socijalističke partije Srbije.
 
Poslanik SPS Đorđe Milićević dobio je dozvolu da za vreme mandata radi i kao savetnik direktora Javnog preduzeća "Srbijašume". Vladimir Marinković i dalje će biti direktor Visoke strukovne škole za preduzetništvo, dok je ostalih desetoro poslanika uglavnom tražilo saglasnost za mesta u upravnim odborima ili da ostanu i odbornici u gradskim ili opštinskim skupštinama.
 
Generalnom sekretaru Skupštne Veljku Odaloviću odobreno je da bude i član Republičke izborne komisije, dok je Miroslavu Šestoviću konstatovan prestanak rada na mestu šefa kabineta predsednika Skupštine.
 
Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja konstatovao je i ostavku narodne poslanice Marije Jovanović.
  • Smrdijestina

    06.11.2020 21:19
    Sprdacina od drzave!
  • jaky

    06.11.2020 19:11
    bahato
    tako je! samo nastavite sa bahatisanjem, otimanjem, uništavanjem,.. i onako nije vaše, SVE VAM JE MALO! !!! PROĆI ĆE OVA POTPUNA DEVASTACIJA A ONDA PREVRAT!
  • mikrob

    06.11.2020 15:02
    Toooo krkaj mile unisti drzavu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.