Trudna prostituka opljačkala invalida

Protiv Žakline M. (22), trudnice ranije privođene zbog bavljenja prostitucijom, biće podneta krivična prijava zbog teške krađe jer je priznala da je preksinoć u parku u Balkanskoj ulici ukrala 3.500 dinara od invalida bez ruku M. S.
Protiv Žakline M. (22), trudnice ranije privođene zbog bavljenja prostitucijom, biće podneta krivična prijava zbog teške krađe jer je priznala da je preksinoć u parku u Balkanskoj ulici ukrala 3.500 dinara od invalida bez ruku M. S.

M.S. je od nje zatražio seksualne usluge, ali je odustao kada je video da je ona u sedmom mesecu trudnoće.

Patrola Policijske stanice Stari grad sa Žaklinom M. privela je četvoricu muškaraca za koje je M. S. tvrdio da su mu iz torbice, koju je nosio oko vrata, oteli novac, međutim ona je priznala krađu.

"Žaklina M. je, međutim, smatrala da M. S. treba da joj plati, iako nije bilo seksa. Pretpostavljamo da je u torbici koju je imao oko vrata videla novac. On nije hteo da joj plati, pa je Žaklina M. pozvala četvoricu muškaraca, svojih poznanika ili prijatelja, koji su takođe bili u parku. Oni su pritrčali M. S. i iz torbice mu oteli novac, a zatim su sa Žaklinom M. napustili park", kaže sagovornik "Blica" koji je učestvovao u privođenju pljačkaša.

M. S. je u međuvremenu zamolio prolaznika da pozove policiju i prijavi da je opljačkan. Posle prijave na 92, o krađi i o lopovima obaveštene su patrole na terenu. Patrola Policijske stanice Stari grad u Ulici narodnog fronta, kod Terazijskog parka, primetila je osobe koje su po opisu odgovarale onima koje su opljačkale bespomoćno lice.

"Policajci su im prišli i niko od njih petoro, među kojima je bila i trudnica Žaklina M., nije se opirao. Odvedeni su u stanicu i o njihovom privođenju odmah je obavešteno tužilaštvo. Žaklina M. je odmah priznala da je ukrala novac, koji je inače nađen kod njenih prijatelja. Posle njenog priznanja, tužilaštvo je odlučilo da protiv Žakline M. bude podneta krivična prijava zbog teške krađe na drzak način. Protiv njenih prijatelja neće biti podneta prijava i svi su pušteni", kaže sagovornik "Blica" i dodaje da je ukradeni novac vraćen M. S.

Žaklina M. je ranije privođena zbog bavljenja prostitucijom, a tim najstarijim zanatom bavila se još kao maloletnica.

I četvorica njenih prijatelja, od kojih dvojica žive u blizini Ekonomskog fakulteta, a dvojica na Paliluli, nedavno su izašla iz zatvora. Ranije su hapšeni zbog razbojništava, teških krađa, a sada se ne odbacuje mogućnost da je neki od njih i makro Žakline M.
  • TT

    07.06.2011 20:31
    1500din
    i kućni pritvor 7 dana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.