Novica Tončev biće ministar zadužen za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština

Ministar bez portfelja i potpredsednik SPS-a Novica Tončev potvrdio je da će u novoj Vladi Srbije biti zadužen za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština na teritoriji Srbije.
Tončev je 28. oktobra, zajedno sa ostalim ministrima, u Skupštini Srbije položio zakletvu, ali nije bilo poznato koje će mu zaduženje dodeliti premijerka Ana Brnabić.
 
Tončev je juče zbog prelaska na novu funkciju podneo ostavku na mesto odbornika Skupštine opštine Surdulica.
  • milicica

    19.11.2020 19:43
    sram vas bilo
    Koliko cete apetita zadovoljiti i sta ste onda bolji i napredniji od onih koji jesu bili losi. Isti ste. Oni trasprodali a vi nastavljate. Oni krali vi nastavljate. Oni pozaposljavali svoje vi nastavljate. Sram vas bilo koliko li ste izmislili novih ministarstava za one koji ni do sad nisu bili dobri.
  • Janko

    19.11.2020 12:20
    Srpska Napredna Salamura
    Kako ce uticari izbor Tonceva na kvantitet punjenja Radikalskih dzepova?
  • Milanče

    19.11.2020 10:59
    Surdulica
    Sve po ključu a po nekada i po ključaonici. A tako deluje nabareno na ovoj slici......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.