Izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" 28. novembra

Izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće u subotu, 28. novembra, najavio je ministar finansija Siniša Mali.
Izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" 28. novembra
Foto: Pixabay
"Do sada je poslato oko 2,8 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima", rekao je Mali.
 
On je istakao da je ta nagradna igra jedan od načina da se ukaže na značaj izdavanja računa, odnosno smanjenja sive ekonomije.
 
Bilo je planirano da prvo izvlačenje u trećoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" bude 21. novembra, ali je odloženo zbog toga što je bio dan žalosti povodom smrti patrijarha Irineja.
  • ?

    24.11.2020 16:58
    da li se sa kovertama postupa na zdravstveno bezbedan nacin,
  • !

    24.11.2020 14:25
    Svi koji su poslali račun, a ne budu izvučeni, potencijalno možda nisu dobitnici zbog 3 dana žalosti koji su nametnuti ne samo vernicima SPC nego ostalim vernicima i ateistima.

    Rezultati izvlačenja će svakako biti drugačiji. Neko je debelo zakinut.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija