Muž udarao ženu, ona ga ubola nožem

Muškarca D.D. starog 30 godina izbola je nožem supruga S.O. (27) u njihovom stanu u naselju "Metalurg" u Boru, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Boru.
Muž udarao ženu, ona ga ubola nožem
Foto: Pixabay
Kako se saznaje, svemu je prethodila svađa dvoje supružnika nakon što su oboje popili veliku količinu alkohola.
 
D.D. je nekoliko puta udario suprugu, posle čega je ona potegla nož i ubola ga u grudi.
 
Direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović rekao je da je pacijent primljen na trijažno odeljenje sa teškom povredom grudnog koša ali u svesnom stanju.
 
On je zbog težine povrede, u pratnji lekara i policije, prebačen na Grudno odeljenje u Nišu, dodao je Joksimović.
 
S.O. je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.
  • Filip

    30.11.2020 14:30
    logika nedostaje srbima
    samo da se iynese misljenje, ma koliko to bio glup komentar. u tekstu je navedeno da su oboje bili pijani te opravdanje nije umesno.
  • Trky

    30.11.2020 07:57
    Zasto tako lako osudjujete zenu u ovom slucaju, otkud vi znate kakav su oni zivot imali. Mozda ju je muz tukao svakog dana pa joj je prekipelo. Sumnjam da bi ona potegla noz zbog jednog šamara
  • Gane

    29.11.2020 19:29
    Eto do čega dovodi agresivana kampanja o navodnoj ugroženosti žena i nasilju ka njima! Samo je pitanje trenutka kada će započeti epidemija takozvanih "oslobođenih nasilja" da krenu noževima da traže pravdu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Šta je sve lakše preko eUprave?

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova.