Preminuo novinar Radio Beograda Miroslav Pisarević

Novinar Radio Beograda u penziji i dugogodišnji član UNS-a Miroslav Pisarević preminuo je u Beogradu, u 78. godini.
Preminuo novinar Radio Beograda Miroslav Pisarević
Foto: Pixabay
Rođen je 1943. godine u Trpinji kod Vukovara. Po završetku Fakulteta političkih nauka u Beogradu, novinarstvom je počeo da se bavi u Osijeku. Radio je u Glasu Slavonije i Radio Osijeku, gde je bio i glavni i odgovorni urednik.
 
Bio je dopisnik Radio Beograda i zagrebačkog Večernjeg lista iz Osijeka. Početkom rata u Hrvatskoj seli se u Beograd, gde je od 1991. godine do penzionisanja radio u Informativnoj redakciji Radio Beograda. Bio je urednik u desku, pratio društvena zbivanja, posebno položaj radnika i rad sindikata.
 
Po odlasku u penziju napisao je nekoliko knjiga o istoriji Srba u Istočnoj Slavoniji, posebno u njegovoj rodnoj Trpinji gde će u petak, 4. decembra biti sahranjen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija