Kon: Spreman sam da odgovorim na sva pitanja - kada se epidemija završi

Epidemiolog Predrag Kon kazao je da je spreman da po završetku epidemije virusa korona odgovori na sva pitanja koja mu je uputila strukovna organizacija "Ujedinjeni protiv kovida".
"Poštovane kolege iz 'Udruženi protiv kovid', sva Vaša pitanja su korisna (čak i ona maliciozna) i smatram da treba da nastavite s kritikom. Vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama. Svako dobro vam želim!", napisao je Kon na Fejsbuku.
 
Prema njegovim rečima, svoju ličnu odgovornost nosi "nepokolebljivo" i spreman je da odgovara na sva pitanja po završetku epidemije.
 
"Ovo što živimo je istorijska borba za čuvanje života stanovništva Srbije. Mnogi od vas su u toj borbi i ja ih s poštovanjem slušam. Ima, nažalost, politikanstva i nekih kritika koje odbacujem. Treba razumeti da i vi nosite ogromnu odgovornost u ovom trenutku i nadam se da ste u potpunosti toga svesni, da ćete je prihvatiti i nositi kada dođe vreme preispitivanja", ocenio je epidemiolog.
 
  • Dejan

    19.03.2021 10:30
    Gospodine kon odmah da date ostavku jel vi samo pravite probleme, Niste vi komandant da komadujete ovom državom, vi zreli za penziju, jel zbog vas država propada
  • stuns

    03.12.2020 01:07
    Samo mi se skloni sa očiju i sve će biti ok. I nemoj da se brineš za odgovore, bićeš daleko pa te neće ni stići pitanja.
  • Gavra

    02.12.2020 17:57
    Pa bilo bi glupo da sad odgovara na pitanja i da virus čuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija