Boris Tadić pozitivan na koronu

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozitivan je na korona virus.
On je tu informaciju objavio na Tviteru.
 
"Dobio sam rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu", naveo je Tadić.
 
Pozvao je sve da "poštuju sve mere zaštite i čuvaju sebe i druge".
 
  • Lakic

    06.12.2020 17:13
    Covek se javi iz bolnice i kaze dobro sam. Sta ces u bolnici kada si dobro. Ceda, Danilo, Boris... Itd ako se nakaslje ima odma mesto u bolnici. Uzimate mesto ljudima koji nisu dobro, ako vec nema mesta po bolnicama. Ili primate sve ljude sa upalom pluca ili nelazite da nema mesta.
  • ljubica

    06.12.2020 11:52
    lezanje
    Boris Tadic tek sto je bio pozitivan na koronu odmah smesten u bolnicu Dragisa Misovic gde vise nema mesta za nas smrtnike. A koliko mu je tesko stanje vidi se po tome sto se odmah oglasio na instagramu.
  • Ozalosceni

    05.12.2020 13:45
    X
    Zar i ovi sto zagovaraju šetnje i građansku neposlusnost obolevaju od Corone? Pa zar oni nisu povlašćeni? Jako mi je zao dragi nas bivši PREDSEDNIČE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.