Presuda Ninoslavu Jovanoviću izriče se 5. januara

Presuda Ninoslavu Jovanoviću iz sela Malča kod Niša, zbog otmice i zlostavljanja devojčice, biće izrečena 5. januara, saopštio je Viši sud u Nišu posle današnjeg ročišta i završetka glavnog pretresa.
Presuda Ninoslavu Jovanoviću izriče se 5. januara
Foto: Pixabay
Postupak protiv Jovanovića je od početka zatvoren za javnost radi zaštite žrtve, maloletnice iz Niša.
 
"Pre početka glavnog pretresa optuženi je podneo zahtev za izuzeće predsednika sudećeg veća, članova veća i predsednika suda. Zbog toga što je taj zahtev dostavljen odmah na odlučivanje, kasnio je početak glavnog pretresa", saopštio je sud.
 
Pošto je, kazu, zahtev delimično odbijen, a delimično odbačen, stvorile su se procesne pretpostavke da se glavni pretres održi.
 
"Nastavljen je dokazni postupak i okončan. Date su završne reči pa je glavni pretres okončan. Objava presude je zakazana za 05.01.2021. godine", navodi se u saopštenju.
 
Ninoslav Jovanović je višestruki povratnik u prestupima koji mu se stavljaju na teret. Jovanović je 20. decembra prošle godine oteo dvanaestogodišnju devojčicu iz Suvog Dola na putu do škole u Brzom Brodu.
 
Devojčica je pronađena 29. decembra u selu Pasjača, a on je uhapšen 5. januara na groblju u Malči. Zbog ranijih otmica i silovanja, Jovanović je bio u zatvoru 22 godine.
  • Milana

    30.12.2020 19:56
    Čemu X-ti put?
    Da smo u Americi, policija bi to završila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.