Prikupljeno dovoljno novca za lek za malog Olivera, zvanična potvrda u ponedeljak

Humanitarna akcija za prikupljanje novca za lek namenjen jednogodišnjem Oliveru Pal Gajodiju trebalo bi da dobije srećan kraj.
Za dečaka obolelog od teške bolesti - spinalne mišićne atrofije, prikupljeno je dovoljno novca, navodi se u organizaciji humanitarne akcije na društvenim mrežama.
 
"Dragi pomagači! Stigao je i ovaj dan! Po našem proračunu skupili smo iznos za Zolgensmu, ali tek u ponedeljak ćemo dobiti zvanično obaveštenje iz banke", navodi se u objavi u vezi sa izuzetno skupom dozom terapije koju moraju da primaju oboleli.
 
"Važno je da znate da se višak od skupljenog novca koji je potreban za Zolgensmu sme samo iskoristiti za pomoćne aparate i terapije koje su Oliveru potrebni nakon genetske terapije. Detaljnije ćemo vas obavestiti u ponedeljak. Prijatan vikend svima", poručuju organizatori humanitarne akcije, a koja se sprovodi putem fondacije Budi human.
 
 
Novac se za malog Olivera prikupljao slanjem SMS poruke sadržaja 848 na 3030, kao i direktnim uplatama na način vidljiv OVDE.
  • Snežana

    02.01.2021 23:47
    Nova godina
    Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo dobra godina. Olivere živ i zdrav bio!
  • Grga

    02.01.2021 23:18
    Za nekoliko
    dece u poslednja 3-4 meseca sam uplatio najmanje po 2 sms.Zadnji u nizu je bio mali Oliver.Drago mi je što du sva ta deca,uz našu skromnu pomoć,dobila drugu šansu.Državo,TREBA DA TE JE SRAMOTA.
    Ne svidja mi se što sam dobio poruku od iste dobrotvorne organizacije za stalnu uplatu na njihov račun,pa da oni preraspodeljuju pare.U ovom sistemu vrednosti,nemam poverenja više ni u koga.
    Ovako ću,uvek,namendki uplatiti moju skromnu pomoć.Nama svima malo,onima kojima treba neprocenjivo.
    U Novoj Godini i na dalje,želim da budemo zdraviji i da bude što manje ovakvih akcija,a da neko ozbiljno stavi prst na čelo.
    Da nije Korone,organizovali bi se dočeci ma trgovima i nebi se žalile pare za kojekakve pevace/ice.Jedni bi se veselili a drugi borili za život.Pabpreusmerite taj višak što je ostao u kasama...
    Izgleda neka vajda i od Korone.
  • Bulut

    02.01.2021 20:12
    Dobar je ovo narod. Sakupiti 7-8 miliona evra za ovu decu je ogromna stvar . Samo kad bi se ovaj narod malo vise bunio bilo bi mnogo bolje. Ne da uvek cekamo 5 do 12.!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija