"Samo da ti čujem glas": Ko to prisluškuje Vučića?

Pokrenuta je opsežna i detaljna istraga o tome ko je, po čijem nalogu i sa kojim ciljem prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u toku su i saslušanja unutar policije, pišu današnje "Večernje novosti".
"Samo da ti čujem glas": Ko to prisluškuje Vučića?
Foto: 021.rs
"Istraga, koja je strogo zatvorena, traje već neko vreme. Trenutno su u toku saslušanja, na prvom mestu pripadnika Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije. U nadležnosti Službe, između ostalog, jeste i sprovođenje elektronskog nadzora. Istražne radnje obavlja Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova", pišu "Večernje novosti" pozivajući se na neimenovane izvore.
 
Ministar Aleksandar Vulin potvrdio je u nedelju da je predsednik Srbije Aleksnadar Vučić prisluškivan i da "službe rade na istrazi".
 
"Doći ćemo do istine, a pravosudni organi će raditi svoje. Na nama je da potvrdimo da je predsednik bio prisluškivan i da obezbedimo da se to više ne desi. Rano je da pričamo o tome šta je bio cilj prisluškivanja predsednika, ali sigurno da nije bilo reči o dobroj nameri", ocenio je Vulin.
 
Predsednik Srbije izjavio je prošle sedmice da je prisluškivan dugo, godinu-godinu i po, da za to ima dokaze - sopstvene snimljene razgovore - i da misli da zna ko stoji iza toga, podseća list.
 
Vulin je ocenio kako "Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina, koju nadležni organi treba da potvrde".
 
Ministar unutrašnjih nema dilemu da je ovaj ozbiljan udar ne samo na bezbednost predsednika, već i države, posledica Vučićeve rešenosti da se vodi ozbiljna borba protiv mafije, pišu "Novosti".
  • Mima

    04.01.2021 23:52
    jK
    Neko kome smeta jaka Srbija!
  • bgd

    04.01.2021 20:17
    pa...
    razmisljam sta ce sledece biti? Atomska? Ne dolazi u obzir, mi je nemamo, mozda da mu neko zapreti katranom i perjem?
  • coka

    04.01.2021 19:06
    U politici je toga uvek bilo,I bice,da se zna.Nista novo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.