Ove nedelje vakcinacija zdravstvenih radnika i zaposlenih u gerontološkim centrima

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar razgovarao je sa članovima Nacionalnog koordinacionog tima za imunizaciju protiv koronavirusa, a na sastanku je analiziran detaljan plan vakcinacije, prema prioritetima za ovu nedelju, objavljeno je na sajtu Ministarstva.
Ove nedelje vakcinacija zdravstvenih radnika i zaposlenih u gerontološkim centrima
Foto: FoNet/AP
Planom je predviđeno, prema prioritetima vakcinacije, da se ove nedelje vakcinišu zdravstveni radnici i korisnici, odnosno zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, pre svega gerontološkim centrima.
  • Uroš

    04.01.2021 18:46
    Golub na grani
    I ministar pravi planove a vakcine nisu stigle. Ken*a ko golub sa grane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.