Od korone preminuo bivši načelnik Odseka za poremećaje mladih Kliničkog centra Srbije

Prim. dr sc med Živorad Kastratović, neuropsihijatar u penziji preminuo je od posledica kovida-19.
Od korone preminuo bivši načelnik Odseka za poremećaje mladih Kliničkog centra Srbije
Foto: Marija Erdelji
Doktor Kastratović je doktor medicinskih nauka, osnivač i dugogodišnji načelnik Odseka za poremećaje mladih pri klinici za psihijatriju Kliničkog centra Srbije. 
 
Ovo je objavio Sindikat lekara i farmaceuta Srbije. 
 
Podsetimo, juče je objavljeno da je od korone preminula dr Marina Tošić, specijalista opšte medicine iz Doma zdravlja u Zrenjaninu, a prekjuče da su bitku sa virusom izgubili dr Sonja Rakočević, pedijatar u KBC Priština sa sedištem u Gračanici i dr Zvezdana Starčević, specijalista dečije hirurgije iz Dečije bolnice u Novom Sadu.
  • Nemanja

    11.01.2021 20:35
    Doktor Kastratović
    Andjeli sa vama doktore! Predivan čovek!
  • Irena

    10.01.2021 14:51
    Dr Živorad mi je spasio život. Večna slava I hvala.
  • Jelena

    10.01.2021 13:52
    Dr Kastratović - divan čovek
    Prim. dr sci. med. Živorad Kastratović bio je divan čovek i lekar. Slava mu i neka počiva u miru. Kad bi bilo više ljudi ako što je on, ovaj svet bi bio lepše mesto za život. Najbolji prihijatar i psihoterapeut za mlade i osnivač integrativne psihoterapije u Jugoslaviji i Srbiji. Pomogao je nesebično svima. Jednom rečju - Svetac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.