Načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić na respiratoru

Dugogodišnji načelnik Sektora za vanredne situacije i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Predrag Marić priključen je na respirator.
Mariću je korona virus potvrđen 28. decembra.
 
Osim temperature nije imao nikakvih tegoba, ali je, ipak, upućen na skener na kojem je dijagnostikovana početna upala pluća, piše Telegraf. Tada nije primljen u bolnicu.
 
Međutim, kako navode njihovi izvori, temperatura ga je lomila.
 
Nakon nekoliko dana njegovo stanje zahtevalo da bude hospitalizovan, pa je 3. januara 2021. godine smešten u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović".
  • Vagica

    10.01.2021 23:11
    Omiljeno lice sa TVa. Da se brzo oporavi.
  • Zoran

    10.01.2021 21:49
    Nemoj neko da shvati pogrešno, ali gledajući ove tzv. minuse, čudim se i neverujem svojim očima. Kolko nas dvoji od nemorala,i da nekome ne poželimo ozdravljenje. Ma ko bio, treba biti čovek prema njemu kad mu je teško. Ja lično Mariću i svakom jadniku, želim brzo ozdravljenje.
  • Mirjana

    10.01.2021 18:53
    Srecu pa da pobedi ovu neman
    Moje supruga takodje 29 decembra preminuo od posledica koje mu je napravila Covid. Zelim da gospodina Maroc pobedi ovu traju infekciju. Jedino sto mogu da dam kao komentar je sledece. Kada je konstatovana infekcija I na ave njegove pridruzene bolesti ocekivala sam da ce ga odmah uputiti u bolnicu. Ne, upucen je kuci. Na moje insitiranje da preduzmu jer je bolest po njega veoma oasna, ostalo su casa nertni. Tako da imam pravo da mislim da se Radi selekcija obolelih. Ponavljam zelim da Maroc izdravi I uspesno pobedi ovu ipak bolest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija