Krizni štab danas o dosadašnjim merama i eventualnom uvođenju novih

Krizni štab će danas razmatrati rezultate mera koje su usvojene uoči Nove godine, a moguće je i donošenje novih.
Krizni štab danas o dosadašnjim merama i eventualnom uvođenju novih
Foto: FoNet
Sednica će početi u 10 časova u Palati Srbija.
 
Premijerka Ana Brnabić je juče najavila da će se na današnjoj sednici raspravljati o merama za ulazak u zemlju kao i o merama za privredu i škole.
 
"Sutra ćemo usvojiti nove mere ili doneti odluku o produženju aktuelnih mera", rekla je ona.
 
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je ranije izjavio da će od epidemiološke situacije zavisiti da li će se strože mere na granicama za naše građane koji se vraćaju u zemlju, a podrazumevaju obavezan PCR test ili desetodnevni karantin, produžiti i nakon sutrašnjeg dana.
 
Danas ističe važenje sadašnjih mera donetih pre novogodišnjih praznika, a prema njima, između ostalog, tržni centri, ugostiteljski objekti i usluge imaju mogućnost da rade do 20 časova, a prodavnice prehrambene robe do 21 čas.
  • Omg

    11.01.2021 08:41
    Haha, sad kao zatezu mere za ulazak kada znaju da su praznici prosli, i da vise nije tolika frekvencija
  • F

    11.01.2021 08:41
    F
    Mora pod hitno dase produzi radno vreme ugostitelja i malih privatnika. Ovo stanje je vise neodrzivo,mnogi su pred zatvaranjem i otkazima. Ako hocete socijalne nemire izvolte pa zatvarajte koliko hocete. I sami znate i vidite da je naplata drasticno opala a drzava nije ejonomski tigar kao u EU da placa svakom punu sumu za nerad. Dozvolite ljudima da rade i prezive ovo nevreme cestito,sve ostalo vodi u propast iz koga neverujem kao i vecina dacemo izaci.
  • +-

    11.01.2021 08:11
    Nije frka, samo polako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija