Čedomir Jovanović u teškom stanju, lekari još nemaju tačnu dijagnozu

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović nalazi se u bolnici gde zbog jakih bolova prima trodon, čak i morfijum, javljaju beogradski mediji.
Iako je Jovanović, kako je njegova supruga Jelena Jovanović izjavila, od polovine jula negativan na koronu, nije bio sposoban za normalan život, teško je disao, brzo se zamarao.
 
Poslednja dva meseca osećao je snažne bolove u dijafragmi, govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah, poslednjih dana su se pojavili bolovi u grudnom košu i abdomenu koji su u petak postali toliko nepodnošljivi da je prekinuo sastanak na kojem je bio u gradu i sam otišao u kovid ambulantu, rekla je za "Blic" Jelena Jovanović.
 
"Posle snimanja, lekari su mu iskreno rekli da nešto slično još nisu videli, da nalazi krvi i rendgena prevazilaze njihovo znanje i da hitno mora u bolnicu. Javio mi se iz (bolnice) 'Dragiše Mišovića'", rekla je Jovanovićeva supruga i dodala da se on pridržavao svih saveta lekara.
 
U medijima su se poslednjih dana pojavljivale različite informacije o Jovanovićevom stanju, koje po rečima njegove supruge, nisu tačne. On ima obostranu upalu pluća koja se zapravo vuče još iz jula, uz nju i embolije, ali šta je prava dijagnoza lekari tek treba da otkriju.
  • @Vojvosađan

    15.01.2021 23:18
    Za brzo ozdravljenje se podrazumeva, ali ostalo, sarkastičan si?
  • Novosadjanka

    15.01.2021 22:08
    Ne znam
    Volela bih da se takva medicinska nega pruzi svim vrednim, radnim i postenim gradjanima ove zemlje, nisam sigurna koje je radno mesto gospodina i koliki je njegov doprinos za zdravstveno osiguranja koji izdvaja iz svoje zarade.
  • Pmila ns

    15.01.2021 18:26
    Sramota
    Sram vas bilo Pista i ostali kucachi komentara na sve. Covek je jako bolestan a vi ste bez mozga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.