Srbija ukida obavezan PCR test za građane Albanije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom i obavestila ga da će Srbija ukinuti obavezni negativni PCR test za građane Albanije koji ulaze u Srbiju i da će ta odluka biti doneta sutra, 14. januara, saznaje Tanjug.
Srbija ukida obavezan PCR test za građane Albanije
Foto: Pixabay
Premijeri dve zemlje su razgovarali o borbi protiv kovida19, ali i o narednim koracima u saradnji u okviru inicijative "Mali Šengen". U planu je da u narednom periodu budu potpisana tri nova sporazuma.
 
Podsetimo da će Srbija od četvrtka ukinuti i obavezan PCR test za građane Severne Makedonije.
  • Aleksandar Brodic

    13.01.2021 16:49
    Nazalost i ovo pokazuje besmisao ovog virusa i nedoslednost srpskih vlasti. Postali smo gradjani 3 reda zahvaljujuci garnituri koja vlada ovom jadnom nam zemljom. Urusili su sve institucije prodali i pokrali sve sto su mogli i tek ce jer ovaj tupavi narod cuti.
  • T. L. L.

    13.01.2021 16:45
    Jesmo mi to sad jedna država sa Albanijom? Združismo se sa zemljama gde caruje trgovina narkoticima, ljudima i ljudskim organima. Otvorismo širom vrata i granice. E, ljudi moji...
  • Chicken lover

    13.01.2021 16:31
    Divne vesti! Sada jos da mogu gradjani Srbije bez testa da se vrate svojim kucama. Ili ne treba da se vrate vec samo pare da salju. Strasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija