Vladu Georgievu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Muzičaru Vladu Georgievu ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, koju je donela prethodna vlast.
Rešenje o ukidanju zabrane Georgievu potpisao je ministar policije Sergej Sekulović, prenele su podgoričke Vijesti.
 
Uprava policije saopštila je u avgustu prošle godine da je Georgiev vraćen u Bosnu i Hercegovinu sa graničnog prelaza Sitnica "zbog zabrane ulaska u Crnu Goru".
 
U obrazloženju te odluke bilo je navedeno da "to zahtevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja".
 
Kako je nakon toga saopštila advokatska kancelarija Tomanović, Uprava policije Herceg Novi zabranila je pevaču ulazak u Crnu Goru do 2030. godine.
 
Kako se navodi, Ministarstvo unutrašnjih poslova prvo je usvojilo žalbu kancelarije Tomanović, koja zastupa Georgieva, u kojoj je navedeno da je zabrana ulaska pravno neodrživa, jer nije naveden razlog zbog kojeg bi mu ulazak bio zabranjen, a onda je PU Herceg Novi Georgievu u ponovnom postupku ulazak zabranio na 10 godina.
  • Mile rent-a mozak

    15.01.2021 14:21
    Koji si ti meni car. Imaš debelu vezu. Šta da radi Voolin da mu ukinu zabranu za Kim, ili intelektualni lik iz kancelarije?
  • RMosha

    15.01.2021 13:54
    Smrdoslavija
    Divno .
  • Jaa

    15.01.2021 12:09
    al se podatreso

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija