Učitelj glume osumnjičen za silovanje učenica danas pred tužiocem

Vlasnik škole glume u Beogradu M. A. (68) biće danas, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne, saopštio je MUP.
Učitelj glume osumnjičen za silovanje učenica danas pred tužiocem
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, one mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, navodi se u saopštenju.
 
Osumnjičenom se na teret stavlja više krivičnih dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.
 
M. A. je juče uhapšen i određeno mu je zadržavanje.
 
Mlada glumica Milena Radulović (26) je ispričala za "Blic" da ju je uhapšeni, dok je bila maloletna, silovao i da se to dogodilo više puta.
 
Kaže da ovo nije samo njena priča i da nije "njena reč protiv njegove", već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanja devojčica koji je on temeljno gradio decenijama. Navodi da je on istu šemu seksualnog zlostavljanja sprovodio i s drugim devojkama, koje su ga takođe prijavile policiji.
 
"U novembru se pojavila njegova nova žrtva. Maloletna, meni do tada nepoznata, pozvala me je, a zatim smo se povezale. Povezale smo se sa još nekoliko devojaka, razgovarale i odlučile da je vreme da ovo prestane", rekla je Milena Radulović. Njenu priču možete pročitati OVDE.
  • Boki

    18.01.2021 12:51
    Sve se slažem i osuđujem svako nasilje!

    Samo se pitam, šta će biti kad ovaj dođe pred sudiju i kaže: Mhm...ok, nisam!

    Ovo će se pretvoriti u višegodišnji maraton, gde se može desiti da država mora i da plati golemu odštetu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija