Milutin Jeličić Jutka traži odlaganje odlaska u zatvor

Bivši predsednik Opštine Brus Milutin Jeličić Jutka podneo je sudu molbu za odlaganje izvršenja kazne od tri meseca zatvora na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše poslovne saradnice Marije Lukić.
 Milutin Jeličić Jutka traži odlaganje odlaska u zatvor
Foto: 021.rs
Kako pišu Večernje novosti, on odlaganje traži iz zdravstvenih razloga.
 
O molbi za odlaganje izvršenja kazne odlučuje predsednik suda, a Osnovni sud u Brusu je krajem prošle godine naložio Jeličiću da se 20. januara javi na izdržavanje kazne.
 
Jeličić bi kaznu trebalo da izdržava u Okružnom zatvoru u Kruševcu.
 
Pravosnažnom presudom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Osnovnog suda u Kruševcu koji je Jeličiću izrekao kaznu od tri meseca zatvora.
 
Suđenje je iz Brusa bilo izmešteno u Kruševac odlukom Vrhovnog kasacionog suda, zbog pritisaka lokalne javnosti u Brusu.
  • Nebojša

    19.01.2021 19:19
    Haaaa
    Pa pravo je vreme bas u toku novog slucaja sa Mikom Aleksicem, da se napravi skandal i da mu se izadje u susret i odlozi izdrzavanje kazne, ionako blage kazne.
  • Robija

    18.01.2021 21:05
    Robija
    Takve baš volemo...a kada se ode na spavanje e onda se sve plaća na robiji. Samo daga nepremeste,ovakvi plaču non stop.
  • Dete rock'n rola

    18.01.2021 18:04
    Ma kakvo odlaganje,mrs u zatvor!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.