Novi kovid podaci za Srbiju: Preminulo 19 građana, još 1.646 slučajeva zaraze

Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata preminulo je još 19 osoba od posledica virusa korona u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 3.810, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.
Novi kovid podaci za Srbiju: Preminulo 19 građana, još 1.646 slučajeva zaraze
Foto: Marija Erdelji
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na korona virus je testirano 10.511 osoba, a registrovano je 1.646 slučajeva zaraze.
 
Na respiratorima je 175 pacijenata. Ukupno su hospitalizovane 4.924 osobe.
 
U Srbiji je od početka epidemije zvanično potvrđeno 377.445 slučajeva infekcije, dok je procenat smrtnosti 1,01 odsto.
 
Do 15 časova 20. januara u Srbiji je testirano ukupno 2.506.636 osoba.
  • Dragana

    20.01.2021 16:27
    Porucite Batutu da azurira broj ljudi koji je ozdravio, pa pobogu od avusta ispade da niko nije ozdravio, aktivno bolesno 340 hiljada. Da li su normalni?
  • dule

    20.01.2021 16:13
    Ovaj sistem mora da je smišljao neko ko se nikad nije lečio u državnom zdravstvu, ili barem nikad nizašta nije čekao već je išao preko veze.

    Elem, juče otišao da se testiram, trajalo je koliko je trajalo. Rekli da će rezultati biti za dan ili dva. Rezultati stigli isto veče, pozitivni. Danas poslao mail firmi, stavio im u attach i pdf koji sam skinuo sa sajta. Sad mi javljaju da neko, ne ja, mora da ode do mog izabranog lekara i da donese onu glupu potvrdu. I to u roku od tri dana. Zvao call centar, uputili me na moj DZ. Zvao moj DZ na brojeve koje su mi dali, naravno da se niko ne javlja.

    Hiljadu i jedno pravilo smo izmenili zbog korone, ali bože sačuvaj da izmenimo ovo glupo, birokratsko pravilo, ili da recimo državni organi komuniciraju između sebe a da ja na mail dobijem neophodnu dokumentaciju.

    Sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.