U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 803 korisnika zaražena koronom

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji, korona virusom inficirana su 803 korisnika i 408 zaposlenih.
U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 803 korisnika zaražena koronom
Foto: Pixabay
Situacija se nije bitnije promenila u odnosu na četvrtak, kada je u tim ustanovama bilo 805 korisnika i 401 zaposleni kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa.
 
Od početka epidemije u Srbiji, izlečena su 4.482 korisnika i 1.895 zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite.
 
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Кisić Tepavčević je, putem video konferencije, razgovarala sa predstavnicima 12 ustanova za smeštaj odraslih i starih lica, a taj način komunikacije sa ustanovama, koje su nedavno dobile tehničku opremu, postaće praksa u narednom periodu.
  • Veroljub

    22.01.2021 16:48
    Kucevacka agonija
    Dom za stare u Kucevu ocekuju brzu i konkrtniju pomoc drzave posle talasa korone kojia je usla u Dom. Samo se zrtve u Domu ne pominju nigde. Ima i izlecenih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija