Prekršajne prijave protiv trojice vozača jer su vozili prebrzo i pod dejstvom alkohola

Saobraćajna policija je u Beogradu tokom prethodne noći zaustavila trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili su prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja.
Prekršajne prijave protiv trojice vozača jer su vozili prebrzo i pod dejstvom alkohola
Foto: 021.rs
Policija je "presretačem" zaustavila "audi" kojim je upravljao 25-ogodišnji muškarac. On se tereti za nasilničku vožnju jer je na autoputu Beograd - Šid, gde je dozvoljena brzina 80 km/h vozio brzinom od oko 200 km/h. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,56 primila alkohola u krvi.
 
Policija je prilikom kontrole na Paliluli zaustavila "sitroen" kojim je upravljao 30-ogodišnji muškarac, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,72 promila alkohola u krvi.
 
U policijsku stanicu sproveden je 27-ogodišnji muškarac koji je odbio alkotestiranje nakon što su ga policajci zaustavili dok je upravljao automobilom marke "pežo" na Savskom vencu. 
 
Protiv trojice muškaraca biće podnete prekršajne prijave.
  • ///

    25.01.2021 09:45
    Vest je da su radili posao za koji su placeni? Ili ja nesto nisam dobro razumela...
  • Imre

    24.01.2021 21:31
    Ovakve prestupe treba najstrožije kažnjavati za primer jer je stvarno mnogo ljudi, pogotovu mladih pod dejstvom alkohola za volanom...takođe bih uputio molbu svim putarima i ministarstvu saobraćaja da pošto uredno plaćamo sve takse i namete u vezi korišćenja automobila da se uljude i makar obeležavanje kolovoza rade sa bojama koje su vidljive i po kiši jer ovim što "kreče" mogu da kreče teren nekog fudbalskog tima u nižem rangu, a ovo je izuzetno opasno jer se uopßte ne vide obeležavajuće linije na putu...STRAŠNO!!!
  • Sale NS

    24.01.2021 13:26
    Vau, koja količina!
    Čak trojicu u dvomilionskom gradu - uspeh vredan pažnje!

    U Novom Sadu, na 200m gotovo svake ulice uvek je barem TRI AUTA POD ČETIRI ŽMIGAVCA koji zakrčuju saobraćaj i niko ih ne kažnjava. Gde su tek oni bahati što tutnje bulevarima velikom brzinom? Kažnjava se nevezivanje pojasa a direktni ometači saobraćaja ništa. Može li neko ovo objasniti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija