Jedna devojka odustala od tužbe protiv Miroslava Aleksića

Od šest devojaka koje su optužile reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca" Miroslava Miku Aleksića (68) za silovanje ili nedozvoljene polne radnje, jedna je proteklih dana odustala od tužbe, pišu "Novosti".
Jedna devojka odustala od tužbe protiv Miroslava Aleksića
Foto: Pixabay
Kako "Novosti" nezvanično saznaju, ova glumica je u policiji prethodno dala iskaz o svemu što je proživela pohađajući ovaj poznati studio, misleći da će biti svedok. Kada je, međutim, saznala da je njena uloga oštećene, odustala je i odlučila da ga ona lično ne tereti, navodi ovaj list.
 
Ostalo je da još dve devojke, koje su optužile Aleksića da ih je seksualno zlostavljao, budu saslušane u Višem tužilaštvu u Beogradu, navode Novosti. One ne žele da se otkriva njihov identitet, a jedna od njih je i maloletna.
 
"Novosti" pišu da prema saznanjima do kojih su došli, one će svoje iskaze dati krajem nedelje.
 
Do sada su u Tužilaštvu izjave dale glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić i još jedna devojka.
 
Nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, nakon saslušanja, određen je pritvor do 30 dana. On je tom prilikom negirao optužbe.
  • BoeserWolf

    25.01.2021 12:32
    @anonimus
    Tesko je poverovati pogotovo kad postoji velika zelja da se ne poveruje.
    Desavalo se godinama a nije se znalo, eno vam ga Dzefri Epstin.

    Nego, nedavno se pisalo kako nijedan advokat nece da ga brani, a nije se mnogo znacaja pridalo tome da je slucaj na kraju prihvatio Zoran Jakovljevic, advokat porodice Vucic. Postoji i fotografija na netu kako Andrej pored advokata sedi u sudnici.

    A devojku u potpunosti razumem, po Mileni Radulovic su kuriri i alo aloi i ostale ekspoziture partije odavno oplele.
  • Jasna

    25.01.2021 09:07
    Sud
    Ljudi, u ovoj zemlji još uvek postoje Zakon i Sud!

    Pustimo istražne organe da rade svoj posao, i tek onda, kada oni to završe, i kada se utvrdi zaista prava istina, onda neka Sud presudi po slovu Zakona za ovo nedelo, za koje se sumnjiči i optužuje ovaj...
    Niko nema prava da sudi i presuđuje, sem Suda!
  • X

    25.01.2021 08:55
    X
    Sve je ovo meni cudno od pocetka,bukvalno po svemu. Sada najavljuju snjimanje serije"Mucuitelj"koje ce raditi zrtve. Neznam ali ovo ce trajati dugo,a narod i mediji osude coveka pre presude. Suvise je trajalo dugo sva ta "silovanja,mucenja..." a da tek sada sve ide na sud. Jako mije cudno da od tolikih zrtava ni jedna nije prijavila ranije bilo kakvo nasilje? Osudjujem svaku vrstu nasilja i apelujem da se odmah tako nesto prijavi. Jer sve ako to traje predugo postaje sumnicavo,po nekoj logici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.