Tintor: Nijedna od devojaka koje zastupam nije povukla prijavu protiv Aleksića

Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da nijedna od četiri devojke koje zastupa nije povukla prijavu protiv nastavnika škole glume Miroslava Aleksića koji se tereti za silovanja i seksualna zlostavljanja.
Tintor: Nijedna od devojaka koje zastupam nije povukla prijavu protiv Aleksića
Foto: Youtube screenshot (Pink)
Tintor, koji zastupa glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, kao i dve devojke koje su želele da ostanu anonimne, od kojih je jedna maloletna, izjavio je za TV Prva da ne zna da li je tačno da je jedna od devojaka koje Aleksića optužuju za seksualno zlostavljanje povukla prijavu, kako su Novosti objavile.
 
On je rekao da očekuje da se do kraja ove nedelje završi saslušanje žrtava i svedoka, kao i da će u jednom trenutku žrtve morati da se suoče sa Aleksićem, i da za sada nema potrebe da se okrivljeni pojavljuje u postupku.
 
Prema njegovim rečima, nema dileme da optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje "mogu da se dokazuju na osnovu raspoloživih dokaza".
 
"Iskaz žrtve potpuno je ravnopravan sa nekim drugim dokazom", kazao je Tintor.
 
On je povodom izveštavanja o ovom slučaju rekao da neko određenim medijima prosleđuje informacije, navodeći da je "odbrana u jednom trenutku tražila izuzeće tužioca, a određeni portal je to objavio nakon sedam minuta".
 
Prema navodima medija, od trenutka kada je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno uznemiravao šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijave policiji, tvrdeći da su i one žrtve.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.