U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 742 korisnika zaraženo koronom

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih registrovano je ukupno 1.106 zaraženih korona virusom - 742 korisnika i 364 zaposlenih, saopštilo je Ministarstsvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 742 korisnika zaraženo koronom
Foto: Pixabay
Od početka epidemije evidentirano je 4.556 izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite i 1.968 zaposlenih.
 
U saopštenju Ministarstva nije naveden broj preminulih korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite od početka epidemije.
  • Gerontoloski

    26.01.2021 18:51
    Gde su vakcine za Novo naselje
    Zasto korisnici doma za stare na Novom naselju ni 26.1.2021. jos nisu dobili vakcine a prijavili su se pre mesec dana? Sta cekate? Ko to odlucuje da u domu na Limanu ljudi prime vakcine a na Novom naselju ne.
  • Snezana Jankov

    26.01.2021 18:35
    suplementi
    Kao starija sugradjanka sigurna sam da će nas bilo koja vakcina rešiti ove pošasti...U svakom slučaju ja ne odustajem od svojih vitamina, minerala i nemačkog cordicepsa, jer je naučno dokazano da su dobar i jak imunitet kao i pozitivna energija ključ za rešavanje svih problema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.