"Uzmi račun i pobedi": Dobitnica stana iz Beograda, četiri automobila otišla u Vojvodinu

Pet automobila "fijat 500L" i dvosoban stan u Beogradu dodeljeni su večeras u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020".
"Uzmi račun i pobedi": Dobitnica stana iz Beograda, četiri automobila otišla u Vojvodinu
Foto: Pixabay
Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Jelena Obradović iz Beograda.
 
Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izvukla je srećne dobitnike u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku.
 
Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ankica Radišić iz Đurđeva, Blagomir Jokić iz Pančeva, Janko Krljić iz Inđije, Nikola Micić iz Beograda i Katalin Horvat iz Bezdana.
 
Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave i Irena Raković iz Ministarstva trgovine. Predsednica Komisije je Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.
 
Sve koverte koje su poslate do sada ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada. Igra se formalno priređuje u dva kruga - u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.
 
U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila "fijat 500L" i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.
  • Jaca

    31.01.2021 08:56
    Nisam više sigurna da u Srbiji može da se dogodi nešto na sreću i znanje...nakon nekoliko godina traženja posla u struci...ne...
  • Sasa

    30.01.2021 21:41
    Cestitke i nek im je sa srecom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.