Majstorski shitati: Proverite svoj "srbometar"

Još jedna nedelja je za nama. Govorilo se svašta, a donosimo vam delić toga.
Majstorski shitati: Proverite svoj "srbometar"
Foto: 021.rs (Screenshot/NovaS)
Funkcioneri možda uživaju u čarima imuniteta, ali ih on ne može sačuvati od sklonosti ka gluposti. Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a na kraju teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate za ono što vam je izazvalo najsnažniji osećaj nelagodnosti. 
 
Nemanje cene - Goran Vesić
 
"Zahtev vajara je bio takav, kada dobijemo odobrenje, a ja ne vidim razlog da ga ne dobijemo, cena će biti objavljena."
 
??? - Ljiljana Malušić
 
"Što se terorizma tiče, terorizam je najveća pošast i kancer ovog društva. Njega treba radikalno iskoreniti, kao i svaki kancer. Meni samo nije jasno, pošto je terorizam nasilje, kako neko normalan, znači da nije normalan, da je sociopatološka ličnost, može da ubije hiljade nedužnih ljudi? Nažalost, terorizam postoji od kako postoji sveta i veka ili ga je bilo i biće, ali može mu se stati na put, ja sam za radikalno. Što znači policija i vojska mora, kao što je bilo u Rusiji, ali idemo redom, bilo ne ponovilo se, šta da kažem, jer teror ili terorizam, terorizam nego šta."
 
 
Koliko ste Srbin? - Nikola Selaković
 
"O tome je govorio i počivši patrijarh Irinej - da nije Nemanje, mi danas ne bismo bili Srbi, ne bismo se prezivali na 'ić'. To je toliko jednostavno, a dobro rečeno".
 
Best Friends Forever - Marko Đurić
 
"Potom se dogodio 20. vek. Vek lomova, ratova i svetskog haosa. Ali i vek nauke, umetnosti i svetskog napretka. I u vetrovima ratova i u nauci, i u haosu i u napretku Srbi i Amerikanci bili su saveznici." 
 
Šta je muškarac bez brkova - Nebojša Stefanović
 
"Služenje vojnog roka i služenje svojoj otadžbini nije razonoda. To je svetinja i ponos". 
 
 
Kontraendorfin - Nebojša Bakarec
 
"Ljubomorni su zbog toga što lečimo Srbiju, što gradimo Srbiju, što vakcinišemo Srbiju, što uzdižemo Srbiju, što će sutra biti završen velelepni spomenik Stefanu Nemanji, na sve to su ljubomorni. Što reče Basara – oni luče hormon nesreće, zlobe i zavisti, a predsednik Vučić i SNS žele i to omogućujemo i svi mi ovde da Srbija, cela Srbija, pa i đilasovci luče samo hormone sreće, oksitocin, endorfin, a da im onemogućimo da luče taj štetni kontraendorfin."
 
 
  • U

    04.02.2021 09:22
    Ljiljana Malusic
    Mrtva trka ali had jedan bih izdvojila.
  • Allfather

    31.01.2021 22:54
    Sve je to od lošeg vina. Kada će proći mamurluk?
  • Zzx

    31.01.2021 18:59
    Niko, niko kao on
    Bez predsednikovih reči lista nije potpuna, mada se i sledbenici trude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija