FOTO: Delegaciji Srbije u Parizu predstavljeni modeli vagona za koje će glasati građani

Delegaciji Srbije, koju čine ministar finanasija Siniša Mali, ministar saobraćaja Tomislav Momirović i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, u Parizu je predstavljen dizajn vagona za budući metro u Beogradu.
FOTO: Delegaciji Srbije u Parizu predstavljeni modeli vagona za koje će glasati građani
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Naši partneri iz kompanije 'Alstom' predstavili su nam dizajn vagona za budući beogradski metro. Izabrana su četiri modela o kojima će se izjasniti naši građani. Beograd pobeđuje", napisao je na Fejsbuku Goran Vesić.
 
I ministar finansija Siniša Mali podelio je na svom Instagramu fotografije iz posete kompaniji "Alstom".
 
 
Delegacija Srbije boravi u trodnevnoj poseti Parizu, a glavna tema je beogradski metro, uz druga ekonomska pitanja.
 
Kako je ranije danas rekao ministar Mali govoreći o beogradskom metrou - u pitanju je "višedecenijski san svih građana Srbije".
  • Zla...

    02.02.2021 18:39
    Tako mi to..
    A sta je sa Gosom iz Sm.Palanke, Zelvozom iz Smedereva, Sinvozom iz Zrenjanina, Bratstvom iz Subotice, Fabrikom vagona Kraljevo.... ????
    Ni manje zemlje, ni vise fabrika vagona !!! Nekad bilo. A sad cemo da biramo iz Francuske.
  • ZR-BG-H20

    02.02.2021 17:01
    Sta kazu Zrenjaninci? Kad nemate pijacu vodu 20 godina, kakvim vagonom biste voleli da se vozite kad dodjete u prestonicu?
  • Dragan

    02.02.2021 16:10
    Ah
    Zar su vam devedesetih nisu predstavili Pendolino iz Italije ?Znate li da novi ruski vozivi crvene boje koji saobraćaju već 6 g nema ni jedan sigurnosni uređaj koji je ibavezan po zakonu.Sad dajete Hrvatskoj milone da to ugradi iako smo 90% i mi to nekad proizvodili Ei-FSU Beograd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija