Tepić: Bakljade u znak podrške SNS sprovodili članovi kriminalne grupe Belivuka

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.
Tepić: Bakljade u znak podrške SNS sprovodili članovi kriminalne grupe Belivuka
Foto: 021.rs
"Ovo je čovek koji se zove Vladimir Grek, on je među uhapšenima zajedno sa Veljkom Belivukom. U pitanju je čovek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne sramne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa", rekla je Tepić, pokazujući fotografiju lica za koje tvrdi da je pomenuti Vladimir Grek.
 
Kazala je i da je Belivuk valjao "pre pet dana".
 
"Dakle, Velja Nevolja je valjao pre pet dana, a sada ne valja, pa je uhapšen", rekla je Tepić, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.
 
"U pitanju su ljudi koji su prethodno bili na inauguraciji Aleksandra Vučića, tada su davili novinare. Mogu Vučić i njegove galamdžije da vrište do mile volje, dokazi su evidentni", rekla je ona.
 
Na konferenciju za novinare došlo je i nekoliko pristalica SNS-a koji nisu dozvolili Tepić da govori i sve vreme su je nadjačavali povicima: "Odlazi" i "Odlazi lopove".
 
Konferencija je bila "na ivici verbalnog rata". Stvari su postale prilično apsurdne kada je novinar iz Novog Sada Tomislav Lovreković bacio u pravcu Marinike Tepić živu kokošku, što se može videti na snimku, o čemu možete čitati OVDE.
  • NN lice

    10.02.2021 12:20
    Pranje
    Lovreković Pere svoju pripadnost nekad u LSV a trajno pripadnost hrvatskom narodu odakle potiče. Moguće da se stidi a nebi trebao ni jedno ni drugo jer živi u Vojvodini gde se svačija poštuje manje ili više ali se poštuje . Meni kao pripadniku manjine (crnogorske) nije problem što se kod nas slave dva Božića i dva Uskrsa i naravno slava a on očigledno neznam gde bi jer je nedavno nosio majicu sa natpisom "Vučiću ped.ru"
  • Neoplanta

    09.02.2021 19:46
    Imam osecaj da je balon vec toliko naduvan, da moze da pukne svaki cas!
    Gospodji Mariniki potpuna podrska, ima vise hrabrosti od 99% balkanskih "muskarcina"!
  • davilac iz aviona

    09.02.2021 17:37
    a u NS ?
    Firma
    hapsi bagru bre !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.