Vučić: Pomoć za građane Kosova - nezaposlenima 200 evra, zaposlenima i deci po 100

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija značajno novčano pomoći srpskom narodu na KiM i nastaviti da ulaže u važne projekte.
Vučić: Pomoć za građane Kosova - nezaposlenima 200 evra, zaposlenima i deci po 100
Foto: Pixabay
On je najavio da će posebnu finansijsku pomoć dobili svi građani koji žive na Kosovu i to nezaposleni po 200 evra, dok će svi zaposleni kao i svako dete dobiti po 100 evra.
 
"Dogovor je sa Kancelarijom za KiM da posebnu finansijsku pomoć uputimo ne onima koji su prijavljeni, nego onima koji žive na KiM", rekao je Vučić.
 
To, kako je naveo, znači da će petočlana porodica, u kojoj roditelji rade i imaju troje dece, dobiti 500 evra, a ako su roditelji nezaposleni 700 evra.
 
"Time želimo da pomognemo posebno siromašnom delu stanovništvu na KiM", rekao je Vučić.
  • Razocarana

    21.03.2021 06:29
    Zasto i nasa deca nemaju ista prava kao i deca sa KiM?
  • Driton

    07.03.2021 12:40
    Vama Srbima nikako ugoditi- ni nasi nisu nista bolji ista govna, ako kaze da je Kosovo Srbija i da su svi na Kosovu gradjani Srbije onda valjda treba da dobiju svi ti koji imaju srpska dokumenta bez razlike- jai tako necu uzeti jer mi ne znace nista, a nece ni Albanci takoreci niko, pa ovde su davali pomoc svima pre par meseci, u svemu ovome mi majvise para usi kad cujem nasi Srbi se muce da prezive na Kosovu - u Kosovskoj Mitrovici-
  • ?

    03.03.2021 21:06
    Ja
    Svi gradjani kosova koji poseduju Srpska dokumenta trebalo bi da dobiju pomoc, takodje i deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.