Stiže još 100.000 vakcina "Sputnjik v"

U Srbiju večeras stiže novih 100.000 ruskih vakcina "Sputnjik v", a sa aerodroma "Nikola Tesla" biće prebačene u Institut Torlak.
Stiže još 100.000 vakcina "Sputnjik v"
Foto: 021.rs
Sutra će početi njihova distribucija u centre za vakcinaciju, izjavio je ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.
 
Kako je saopšteno iz tog ministarstva, Popović je jutros razgovarao telefonom sa ruskim  ministrom industrije i trgovine Denisovim Manturovim, a kako je istakao, u razgovoru je potvrdjeno da "Srbija za Rusiju ostaje prioritet u isporuci vakcina".
 
Popović je podsetio da je Srbija dogovorila nabavku ukupno dva miliona vakcina iz Rusije i da će celokupna količina biti isporučena do kraja aprila.
  • ozvalavljen

    28.02.2021 11:02
    Mouth saliva
    Ima da prvi na svetu pobedimo koronu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija