Vulin: Kokeza odbio poligraf, policija sumnja u istinitost njegovog iskaza

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da policija sumnja u istinitost iskaza koji je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza dao na današnjem informativnom razgovoru, potvrdivši da je Kokeza odbio poligrafsko testiranje.
Vulin: Kokeza odbio poligraf, policija sumnja u istinitost njegovog iskaza
Foto: 021.rs
Vulin je, gostujući u Hit tvitu, na Pinku naveo da će policija nastaviti istragu, kao i da je Kokezu predsednik Višeg suda Aleksandar Stepanović savetovao da odbije poligraf.
 
"(Kokeza) je saslušan u svojstvu građanina...Bilo mu je ponuđeno da se izjasni da li hoće ili neće da odgovori na svako pojedinčano pitanje, što je on odbio. Poligraf nije dokaz na sudu, ali gotovo nepogrešivo usmerava na ono što je istina", kazao je Vulin.
 
Ministar je dodao i da je ovo drugi put da neko u trenutnoj istrazi odbija poligraf, odnosno da je to isto učinila i bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović.
 
Predsednik FSS Slaviša Kokeza priveden je jutros na razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, na Makiš.
  • Joca

    01.03.2021 12:38
    Može li nešto da prođe bez Hit tvita i Pinka?
  • Vlada

    01.03.2021 08:53
    Počelo je počelo
    Da li će niz vodu da puste i ovog stručnjaka , pa da krenu i pacovi da beze sa splava loji tone, ostaje da vidimo?! a za to vreme smrdijanci mudro ćute dok im se strucnjaci izstranke, sa eksternim saradnicima seru po životima, dostojanstvu i inteligenciji, nakom sastanka u pecenjari
  • ST

    01.03.2021 08:20
    Ovi lazu ovaj narod bez ikakvih posledica. I svi cute...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.