Saslušana Dijana Hrkalović zbog veza sa Belivukom i Elezom

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović saslušana je u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, prenose Novosti.
Saslušana Dijana Hrkalović zbog veza sa Belivukom i Elezom
Foto: Youtube screenshot (Info specijal)
Elez je ranije osuđivan u Srbiji, a sada čeka konačnu odluku o izručenju BiH, dok je Belivuk 4. februara uhapšen pod sumnjom da je organizator kriminalne grupe koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe "Principi".
 
Hrkalović je bila ispitana i pre mesec dana u slučaju prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je, kako je nedavno izjavio ministar policije Aleksandar Vulin, odbila poligrafsko testiranje.
  • Anna

    02.03.2021 08:45
    Dijana
    Trese se gora, rađaju se miševi, neće njoj faliti dlaka sa glave kao ni Slini. Obezbedili su se oni...već viđeno toliko puta.
  • Zarko

    01.03.2021 23:11
    Dijana
    Daj nam Boze u ovoj nakaradnoj skupini bar ovakvih lepotica. Ako smo vec osudjeni da slusamo ove gluposti, vitamin svakakve gluposti, bar neka nam se oci pare. Uzdravlje Srbiji!!!
  • Sofija

    01.03.2021 22:39
    Država je poslala jasnu poruku u odluci da se obračuna sa kriminalnim grupama i kriminalcima. Svako ko bude ima bilo kakve veze biće najoštrije sankcionisan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija