Dečak stradao baratajući očevom lovačkom puškom

U selu Gornja Crnišava kod Trstenika, četrnaestogodišnji dečak je podlegao povredama posle samoranjavanja iz vatrenog oružja u porodičnoj kući.
Dečak stradao baratajući očevom lovačkom puškom
Foto: Pixabay
Prema rečima meštana, dečak, koji je pohađao osmi razred, iz škole se vratio oko podneva, a pretpostavljaju da je razgledao lovačku pušku i da je ranjen kada je slučajno opalila.
 
Dečak je sa teškim povredama prevezen u kruševačku bolnicu i hitno prebačen u operacionu salu ali je, uprkos svim naporima lekara, podlegao povredama.
  • Ivan

    02.03.2021 05:42
    .
    Svaki lovac koji drzi do svog hobija,svoju pusku drzi praznu,u futroli,zakljucanu,odvojenu od metaka.tako da prica da ju je razgledao i sama opalila ne drzi vodu
  • Новосађанин

    02.03.2021 00:53
    Саучешће породици. Није уопште време за бесмислене и умоболне коментаре.
  • Bananamen

    01.03.2021 22:27
    Jadno dete, jadna majka... Klasican srpski otac sa sela ponosan na svoju pusku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.