U srpskim sredinama na Kosovu 105 pozitivnih na koronu

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji prema najnovijim podacima umrla je jedna osoba, a od ukupno 218 testiranih uzoraka, 105 je pozitivno na korona virus, saopšteno je danas iz gradskog Kriznog štaba Kosovske Mitrovice.
U srpskim sredinama na Kosovu 105 pozitivnih na koronu
Foto: Pixabay
Od ukupnog broja novoinficiranih 78 je sa Severa Kosova, dok je 27 sa centralnog Kosova, prenosi Kossev.
 
Ukupan broj umrlih od kovida je 108, broj osoba koje su izašle iz četrnaestodnevne izolacije je 37, a broj aktivnih slučajeva je 612.
 
Do sada je u srpskim sredinama na Kosovu registrovano ukupno 4.482 osobe pozitivne na korona virus, od 15.275 testiranih uzoraka.
 
Na centralnom Kosovu je od početka pandemije obolelo ukupno 1.232 lica. Poslednji presek za srpske sredine na Kosovu objavljen je 27. februara.
 
Na Kosovu je u prethodna 24 časa preminulo osam osoba od posledica infekcije virusom korona čime je ukupan broj smrtnih slučajeva od početka epidemije povećan na 1.616.
 
Testirano je 2.886 uzoraka, od kojih je kod 488 potvrđeno prisustvo virusa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija