Vučić: Spreman sam da idem na poligraf zbog Vladimira Cvijana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS da je spreman da ide na poligraf zbog advokata Vladimira Cvijana, koji je misteriozno preminuo pre tri godine.
Vučić: Spreman sam da idem na poligraf zbog Vladimira Cvijana
Foto: 021.rs
On je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera Ivanovića…
 
"Danima su nešto petljali, lagali, dok im čak i njihovi ljudi nisu rekli da prekinu sa tim i sa tom vulgarnom i bljutavom kampanjom iživljavanja nad mrtvim ljudima oko Vladimira Cvijana, koji nije živ već tri godine. Spreman sam  da idem i na poligraf za to. A vas pitaju jednu običnu stvar - jednog pitaju je li znao nešto o pripremi ubistva Aleksandra Vučića, neće na poligraf. Ovog drugog pitaju da ide na poligraf za vezu sa računima na Mauricijusu. Kaže neće poligraf. Trećeg pitaju da li je spavao sa dečacima i da li im je davao kokain, kaže bolestan je, doneće medicinsku dokumentaciju", rekao je predsednik Srbije.
 
Vladimir Cvijan preminuo je još pre tri godine, a javnost je o tome saznala tek pre nekoliko dana, o čemu opširnije čitajte OVDE i OVDE.
  • Mile rent-a mozak

    19.03.2021 10:17
    Traži se (na poligrafu) odgovor na samo jedno - ključno, pitanje : " Da li ste rođeni sa kilo i sedamsto grama?"
  • Dejan

    19.03.2021 10:11
    Molim?
    Vučić na RTS-u sinoć 49.30 min Cvijan je pa dramska pauza pa onda kaže nije živ. Molim? Poslušao sam na preskoke ovaj interviju moj utisak dno dna o čemu i na koji taj čovek priča posle 8 godina na vlasti kada ga voditelj pita o informaciji u medijima da fali nekih 840 miliona u budžetu on odgovara ma pustite vi šta piše u medijima piše svašta i na tarabi. Stefanović nije kriminalac već samo svi oko njega on nevin u lakat. Ja ne znam da li nas građane Srbije sramota ko nas predstavlja i kakava smo mi mafijaška država? Poligraf, poligraf, poligraf jbt ko papagaj. Evo ja smem, pa ajde napravimo rijaliti dođe on, Đilas itd i napravimo šou program svi donesu svoj poligraf, svoj stručni tim, pa udri best of 3 wins recimo pravilo. Dno dna rijaliti Srbija, Đilas ih je 100 puta sve dobio na sudu, a nema pravo da to kaže na RTS-u, Pinku, Hepiju.
  • Dragan

    19.03.2021 09:00
    Ah
    Pozivam Vučića na moj poligraf.Zakaži termin da mogu da ga podesim.Pozivam i sve televuzije za direktan prenos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija