U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 205 korisnika zaražena koronom

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih na koronavirus je, prema podacima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zaraženo 205 korisnika i 305 zaposlenih.
U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 205 korisnika zaražena koronom
Foto: Pixabay
Prema podacima ministarstva, od kovida-19 do sada je izlečeno ukupno 5.428 korisnika ustanova socijalne zaštite.
 
Od početka epidemije, izlečena su i 2.504 zaposlena u tim ustanovama.
  • Korisnici zakljucani

    27.03.2021 18:35
    Osoblje unosi zarazu!
    Pocnite da istrazujete i objavljujete koliko je osoblja je u domovima vakcinisano i zarazeno!!! Korisnici su zakljucani u zgradama godinu dana tako da ih je samo osoblje moglo zaraziti.
    Osoblje i velik broj lekara NECE da primi vakcinu a to jos i sugerisu pacijentima. SRAMOTA! U Domu zdravlja lekari kazu pacijentu "nemojte se vakcinisati".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.